După ce a învins cancerul, fiica lui Meme Stoica va trece printr-o nouă încercare

Marti, 25 Octombrie 2022, ora 13:56
9515 citiri
După ce a învins cancerul, fiica lui Meme Stoica va trece printr-o nouă încercare
Teodora Stoica își va forța limitele FOTO facebook

Teodora Stoica, fiica managerului general de la FCSb, Mihai Stoica, a fost diagnosticată cu o boală crâncenă la numai 24 de ani.

”Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat două opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima varianta.

Mi s-a spus că viață mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimbă în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut că atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi.

Toate greutățile sunt binecuvântari deghizate”, a dezvăluit ea pe contul de Instagram.

Acum, Teodora e gata de o nouă încercare în care își va forța limitele. Ea va participa la Campionatul Mondial de Ape Înghețate, care se va la disputa anul viitor, la Samoens (Franța).

“Teodora va concura la Campionatul Mondial în probele de 50 și 100 m liber. Și, în funcție de rezultatele la antrenamente, ar putea concura și în proba de 250 m. Lotul cuprinde până acum 18 sportivi, dintre care 4 fete”, a declarat campionul mondial la ape înghețate, Paul Georgescu, coordonatorul lotului național, pentru sportm.ro.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
#teodora stoica, #Mondiale ape inghetate, #limite, #cancer, #incercare, #probleme, #curaj , #stiri fotbal