Theodor Paleologu: Imi place rechinul putrezit islandez

Joi, 17 Martie 2011, ora 22:31
2382 citiri
Theodor Paleologu: Imi place rechinul putrezit islandez
Foto: Romania Libera

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu, fostul ministru al Sanatatii Mircea Cinteza, Mircea Dinescu si head hunter-ul George Butunoiu au declarat razboi restaurantelor cu mancare proasta din Bucuresti, care, potrivit acestora, sunt in majoritate.

"Lupta" se duce, pentru inceput, prin intermediul unui site unde restaurantele sunt apreciate in functie de calitatea meniului, ambianta si servire, printre altele, relateaza Gandul.

Mircea Dinescu este de parere ca motivul pentru care avem mancare proasta in Bucuresti incepe la varf. La Cotroceni, mai exact, unde nu se mananca deloc bine. "Daca in Franta toti bucatarii presedintelui au primit legiunea de onoare, in Romania se stie ca presedintii sunt afoni in materie de gastronomie", a spus el.

De altfel, si Theodor Paleologu este de acord ca la dineurile oficiale din Romania nu se mananca prea bine, probabil din teama "oamenilor de putere" de a nu fi perceputi ca rupti de popor si elitisti.

Fostul ministru a apreciat, in schimb, rafinamentul culinar al printului consort al Danemarcei.

Cat despre sine, Paleologu se declara un "mancacios", plancandu-i bucataria vietnameza, cea thailandeza, precum si ciudatenii scandinave, cum ar fi rechinul putrezit islandez. "Chiar e putrezit, numai ca evident nu este periculos pentru sanatate, au o metoda a lor de a-l pregati", a precizat fostul ministru al Culturii.

Potrivit lui George Butunoiu, grupul de atitudine va organiza o serie de evenimente, iar, la un moment dat, vor exista niste proiecte legislative legate de gastronomie, de protectia consumatorului si de securitatea alimentara.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Theodor Paleologu, #Mircea Dinescu restaurante, #restaurante Bucuresti , #stiri Theodor Paleologu
Comentarii
Poza naszpa
naszpa
rank 5
"Daca in Franta toti bucatarii presedintelui au primit legiunea de onoare, in Romania se stie ca presedintii sunt afoni in materie de gastronomie", a spus el.
Poza vin_de_sfecla
vin_de_sfecla
rank 3
Ifose de salon prafuit de Bucuresci - More people die from eating sharks then from being eaten by them - Mai multe persoane mor din cauza consumului de rechini nu pentru ca sunt mancati de acestia