Toyota are probleme si cu directia

Joi, 18 Februarie 2010, ora 14:13
1964 citiri
Toyota are probleme si cu directia

Scandalul declansat de pedalele de acceleratie defecte de la Toyota continua cu depistarea unei noi probleme, de aceasta data la sistemul de directie al modelului Corolla.

Autoritatile americane au lansat deja o investigatie preliminara in in acest sens, dupa ce au fost inregistrate peste 160 de plangeri referitoare la directia modelului Toyota Corolla, informeaza AP.

Investigatia vizeaza autoturismele Toyota Corolla produse in 2009 si 2010, adica pana la 500.000 de masini construite de producatorul japonez.

Toyota Romania rechema 12.500 de masini pentru reparatii

Toyota anuntase deja ca are de gand sa cheme in fabrica masinile Corolla din loturile indicate, pentru remedierea unor probleme cu sistemul de franare.

Sutele de mii de autoturisme Corolla ce vor fi retrase se adauga astfel milioanelor de masini retrase de Toyota dupa izbucnirea scandalului legat de o problema cu pedala de acceleratie a mai multor modele produse de japonezi.

Toyota retrage de pe piata 437.000 de masini Prius

Cele mai multe plangeri arata ca autoturismele Corolla tind sa-si schimbe directia, in mod neasteptat, la viteze mai mari de 64 de kilometri pe ora.

Dupa ce, in 2008, Toyota reusise sa depaseasca General Motors, devenind cel mai mare constructor de masini din lume, compania japoneza este nevoita, anul acesta, sa repare peste opt milioane de autoturisme cu probleme, mai multe chiar decat a reusit sa vanda in 2009, in intreaga lumea.

Toyota ar putea rechema in service si modelele hibride Sai si Lexus

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#Toyota probleme directie, #Toyota probleme pedala acceleratie , #stiri Toyota
Comentarii
Poza Cineva
Cineva
rank 5
o fi blestemul (sabotajul) GM?