Dezvaluiri de la intalnirea Elenei Udrea cu denuntatorii si detalii despre noul look de "zeita iesita de la coafor"

Vineri, 20 Martie 2015, ora 12:24
13051 citiri
Dezvaluiri de la intalnirea Elenei Udrea cu denuntatorii si detalii despre noul look de "zeita iesita de la coafor"
Foto: Hepta.ro

Ruxandra Dragomir a vizitat-o din nou, dupa gratii, pe Elena Udrea. La iesirea din arestul central al Politiei Capitalei, fosta tenismena a dezvaluit detalii din confruntarile Elenei Udrea cu denuntatorii sai si a explicat schimbarea de look a deputatului PMP.

"Am gasit-o la fel de tonica si de puternica asa cum ati vazut-o si voi ieri (joi - n.red.) ", le-a spus Ruxandra Dragomir jurnalistilor.

Elena Udrea a fost pusa joi fata in fata cu Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii (CNI), Stefan Lungu, fostul sau consilier din perioada in care Udrea a fost ministru al Turismului, si Gheorghe Nastasia, fost secretar general al aceluiasi minister.

Elena Udrea abia asteapta confruntarile cu denuntatorii sai: A fost adusa din arest la DNA - UPDATE

"Confruntarile au fost pur si simplu demolate, domnul Gardean a spus ca a dat o geanta domnului Nastasia, care nu avea destinatia Elena Udrea. Ana Maria Topoliceanu a infirmat teza ca i-ar fi platit acea petrecere la Predeal Elenei Udrea, Stefan Lungu a spus ca intr-adevar s-au facut niste plati, dar Elena Udrea nu le ceruse si nici nu stia despre acestea.

Deci toate denunturile au fost demolate. Noi speram ca da, va scapa de arest, noi am spus ca acest arest este un abuz, denunturile sunt mincinoase. Am spus acest lucru inainte de confruntari, pentru ca eu am incredere in Elena Udrea. Este multumita, denunturile au fost demolate. Ne intrebam si noi cum au ajuns sa faca acele declaratii mincinoase, probabil ca in urma unor presiuni, au fost niste oameni slabi si s-au folosit de numele Elenei Udrea si au vrut sa scape", a declarat fosta sportiva.

Aceasta a adaugat ca intalnirea Elenei Udrea cu Ana Maria Topoliceanu a fost "foarte civilizata" si cea din urma "nu si-a sustinut denuntul".

Zeita iesita de la coafor

In ceea ce priveste revederea sa cu Elena Udrea, Ruxandra Dragomir spune ca a fost "ca de obicei, emotionanta".

Elena Udrea scapa de toate masurile preventive in dosarul Microsoft

"Eu tot timpul ma astept sa o gasesc putin trista, am vazut-o si ieri, mi-a placut schimbarea de look. Dupa ce stai trei saptamani in arest, sa iesi asa cu un look impecabil, ca o zeita abia iesita de la coafor, e ceva ce doar ea poate face. Oricum ea are parul putin ondulat, si-a pus putina spuma in par si ne-a dat tuturor senzatia ca a venit de la salon. Nu era facut cu placa, nu cred ca au voie cu placa. Ori de cate ori vin aici am o strangere de inima, dar dupa ce o vad pe ea plec multumita", a conchis Ruxandra Dragomir.

#Udrea par ondulat, #Udrea intalnire denuntatori, #Udrea look nou arest , #arestata
Comentarii