Incepe exodul de la Craiova? Bulgarii Iliev si Gargorov pot pleca gratis

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 16:35
1124 citiri
Incepe exodul de la Craiova? Bulgarii Iliev si Gargorov pot pleca gratis

Situatia dramatica in care se afla clubul universitatea Craiova ar putea face ca mai multi jucatori sa paraseasca formatia din Banie, bulgarii Iliev si Gargorov fiind primii vizati.

Acet lucru a fost recunoscut chiar de patronul Adrian Mititelu, intr-o interventie pe site-ul oficial al Stiintei.

"Deocamdata niciun jucator nu poate sa plece liber de contract, cum s-a spus. Nu este niciun jucator in situatia de a depune memoriu, chiar daca au restante de incasat. Si nu cred ca va ajunge vreunul in aceasta situatie. Daca nu vom putea sa facem rost de bani, le vom da drumul sa plece lui Iliev si Gargorov, dar asta nu inseamna ca au si plecat. Woobay pleaca de la Craiova doar daca vom primi oferte. Din ianuarie se va rezolva si problema lui.

Noi nu ne-am pronuntat in privinta plecarii fotbalistilor la rivalele din tara, nu vreau sa reiau disputa cu nimeni. Becali nu poate sa faca nimic si cu asta basta! Astea, ca Mihai Costea abia asteapta sa plece, sunt vorbe la cacealma, aruncate aiurea. Asa si eu am auzit pe aici cati jucatori ai Stelei vroiau sa vina dupa Piturca la Craiova ... Eu nu cred ca Mihai Costea si-a exprimat o asemenea optiune", a spus Mititelu.

Patronul Universitatii spune ca echipa nu este in pericol de desfiintare deoarece are de primit "zeci de milioane de euro", insa acuza lipsa de implicare a autoritatilor locale.

"Un club care are de primit zeci de milioane de euro se poate desfiinta. In Romania orice este posibil. In Romania sunt cluburi care au datorii mult mai mari decat Universitatea Craiova. De ce nu mai vin acei bani? Pai nu mai vin, ca au plecat! Nu vor unii oameni ca acesti bani sa vina. Ce pot sa fac eu? Eu ca cetatean al Craiovei ce pot sa fac? Nu mai este nici Stefan Andrei, nu mai este nici Adrian Paunescu, nu mai are cine sa ma sprijine. Stefan Andrei nu mai este in putere, la asta ma refer. Dupa sase ani de investit la Universitatea nu ma simt invins, dar am intrat intr-o perioada dificila, mai dificila ca niciodata. In cei sase ani nu am fost intr-o asemenea incurcatura", a mai spus Mititelu.

Universitatea Craiova traverseaza una din cele mai dificile perioade ale sale, datoriile acumulate la bugetul de stat putand trimite formatia in liga secunda in sezonul urmator.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#exod jucatori Craiova, #probleme Universitatea Craiova, #Iliev Gargorov pleaca Craiova , #stiri Universitatea Craiova