Mesajul lui Valeriu Gheorghiță la un an de la debutul campaniei de imunizare: „Fiecare persoană care a ales să se vaccineze ne-a motivat”

Luni, 27 Decembrie 2021, ora 20:04
2053 citiri
Mesajul lui Valeriu Gheorghiță la un an de la debutul campaniei de imunizare: „Fiecare persoană care a ales să se vaccineze ne-a motivat”
Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare Valeriu Gheorghiță le-a mulțumit medicilot FOTO Facebook / Valeriu Gheorghiță

Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, luni, împlinirea unui an de la debutul campaniei de vaccinare, timp în care au fost utilizate 15.749.303 doze de vaccin.

CNCAV anunţă, luni, împlinirea unui an de când în România a demarat campania de vaccinare împotriva COVID-19, în tandem cu restul ţărilor din Uniunea Europeană.

”Ziua de 27 decembrie 2020 a reprezentat un prim pas către atât de aşteptata revenire la normalitate. Pentru mulţi dintre noi a reprezentat speranţa că împreună, prin vaccinare, putem învinge această pandemie. Greul de abia atunci începea! A urmat o perioadă plină de provocări logistice, medicale, şi mai ales de comunicare, care ne-au testat echilibrul, maturitatea profesională, anduranţa şi capacitatea de comunicare a unor momente de criză”, a transmis medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare.

Potrivit acestuia, au fost şi momente pline de satisfacţie profesională atunci când procesul de vaccinare a devenit operaţional şi etapă cu etapă toţi cei care au dorit să se vaccineze au putut face acest lucru.

”Fiecare persoană care a ales să se vaccineze ne-a motivat şi a reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate. După 1 an de zile, în România au fost administrate peste 15.749.303 de doze de vaccin şi au fost vaccinate peste 7.918.813 de persoane cu cel puţin o doză, peste 7.781.563 de persoane cu schemă completă şi peste 1.960.336 de persoane cu doza de booster. A fost şi este un efort fără precedent”, a mai transmis Gheorghiţă.

Acesta a mulţumit tuturor celor implicaţi în campania de vaccinare.

”Este un bun prilej să mulţumesc echipei mele, care a fost la datorie în această perioadă, precum şi personalului medical, tuturor colegilor care s-au informat despre vaccinare, au transmis mai departe informaţiile, au ales să se vaccineze, şi au dat astfel, un mesaj de încredere. Mulţumesc, de asemenea, tuturor celor cu care am fost onorat să colaborez în acest an, dar şi celor de acasă care ne-au acordat încredere şi ne-au susţinut! În egală măsură, aş vrea să mulţumesc reprezentanţilor mass media pentru atenţia acordată subiectului şi profesionalismul dovedit în relatarea evenimentelor”, a mai transmis Gheorghiţă.

Acesta apreciază că doar prin empatie, onestitate, dialog şi comunicare, prin găsirea acelui obiectiv comun care să ne reprezinte, putem combate dezinformarea, ezitarea, scepticismul şi neîncrederea.

”Să avem un an mai bun şi să rămânem responsabili şi solidari pentru sănătate!

La mulţi ani, dragi români!”, a mai transmis medicul Valeriu Gheorghiţă.

Eveniment Quarterly Report

Monica Bîrlădeanu, declarație publică de dragoste: "Omul cel mai mișto pe care îl cunosc"
Monica Bîrlădeanu, declarație publică de dragoste: "Omul cel mai mișto pe care îl cunosc"
Monica Bîrlădeanu (44 de ani) a făcut o declarație neașteptată pe Instagram: "Am zis să nu mai aștept până la cina de ziua lui". Monica Bîrlădeanu, care trăiește o frumoasă...
Adrian Porumboiu, despre măsurile fiscale pregătite de guvernul Ciolacu: ”Domnul prim-ministru face pe croitoraşul cel viteaz”
Adrian Porumboiu, despre măsurile fiscale pregătite de guvernul Ciolacu: ”Domnul prim-ministru face pe croitoraşul cel viteaz”
Adrian Porumboiu, om de afaceri cu investiţii în domeniul agricol, susţine că eliminarea facilităţilor pentru angajaţii din construcţii şi din agricultură va provoca un nou exod al...
#vaccinare anticovid, #Valeriu Gheorghita, #campanie de vaccinare, #vaccinare Romania , #Stiri Valeriu Gheorghita