Volkswagen Scirocco va fi prezentat in Romania

Joi, 21 August 2008, ora 08:24
2627 citiri
Volkswagen Scirocco va fi prezentat in Romania

Porsche Romania va prezenta, in premiera pe piata autohtona, noul model Volkswagen Scirocco.

Dimensiunile masinii sunt de 4,25 m lungime, 1,40 m inaltime si 1,81 latime, in timp ce ampatamentul este de 2,57 metri. Habitaclul poate gazdui fara probleme patru adulti, iar capacitatea de incarcare este de 292 litri, capacitatea de incarcare putand creste pana la volumul de 755 litri.

Scirocco beneficiaza de o motorizare compusa dintr-o gama de patru propulsoare TDI si TSI. Motoarele TSI dezvolta 122 CP, 160 CP si respectiv 200 CP, in timp ce motorul TDI are o putere de 140 CP.

Printre dotarile noului Scirocco se numara cutia de viteze cu dublu ambreaj in sapte trepte si controlul suspensiilor.

Pachetul de dotari standard cuprinde jantele din aliaj de 17 inch, scaunele fata si volanul reglabile pe inaltime, maneta franei de mana imbracata in piele, scaunele sport, scaunele din spate individuale si rabatabile, geamurile electrice, sistemul de climatizare, programul electronic de stabilitate, sistemul de asistare la parcare, sase airbag-uri, servodirecte dependenta de viteza si nu in ultimul rand, suspensiile sport.

Volkswagen a lansat oficial modelul Scirocco la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an. Prima generatie a Scirocco a fost lansata in urma cu peste 30 de ani.

Autoturismul va fi prezentat in Romania in cadrul editiei 2008 a evenimentului international de motorsport Bucharest City Challenge.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#Porsche Romania, #Volkswagen Scirocco, #prezentat, #Romania , #stiri Volkswagen