Noi vrem fotbal tot anul, nu doar vara

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 15:03
4073 citiri
Noi vrem fotbal tot anul, nu doar vara
Foto: http://devi.danfoss.com/

In aceste zile, cand lumea intreaga este concentrata asupra Campionatului Mondial din Brazilia, ne dam seama de impactul global al fotbalului. Din calduroasa Brazilie, putem urmari cele mai bune echipe concurand pe stadioane ultra-moderne cu gazon verde.

Noi ne dorim ca gazonul de pe stadioane sa ramana la fel de verde pe durata intregului an, chiar si la noi, chiar si pe timpul iernii.

In prezent, arenele sportive sunt transformate in cladiri multifunctionale moderne care trebuie sa poata gazdui competitii sportive si evenimente indiferent de conditiile meteo. Cea mai mare provocare o reprezinta mentinerea terenului in conditii perfecte de joc, indiferent de meciurile jucate, conditiile meteo nefavorabile sau evenimentele desfasurate pe teren.

Incalzirea electrica este cel mai adesea solutia multifunctionala aleasa pentru a face fata tuturor acestor provocari. Aceasta nu doar previne inghetarea terenului sau depunerea zapezii atunci cand este nevoie, ci si stimuleaza cresterea si regenerarea gazonului. Se asigura astfel un teren care poate fi folosit la maxim, indiferent de sezon sau locatie.

"La nivel global, exista un numar larg de proiecte noi care folosesc aceasta sursa de incalzire pentru a sustine conditiile de pe terenul de joc, iar intre acestea, sistemele de incalzire electrica DEVI au preformante remarcabile.

Principalele motive pentru care sunt alese sistemele noastre este ca acestea prezinta o solutie robusta cu eficienta energetica sporita, compatibila pentru terenurile cu utilizari multiple", declara Cezar Cojocea, Director de Vanzari, Danfoss SRL.

Factorii determinanti in alegerea sistemelor de incalzire electrica sunt simplitatea si usurinta de instalare si utilizare, in comparatie cu alte solutii care necesita mai multe echipamente pentru a asigura performanta optima si a preveni intreruperile de functionare cauzate de conditiile meteo.

In Romania, cablurile de incalzire electrica DEVI au fost folosite incepand cu 2007 pentru proiectele de modernizare a 12 terenuri sportive din toata tara, incluzand Stadionul Ghencea, Stadionul "Nicolae Dobrin", Stadionul "Ilie Oana", Stadionul Municipal Vaslui, Stadionul Tineretului din Brasov.

DEVI, in calitate de lider global in incalzire electrica, a dovedit expertiza sa in solutii dedicate pentru spatii sportive multifunctionale si terenuri de fotbal. Unul din cele mai recente exemple este stadionul Konya din Turcia, un proiect ultramodern si cu spatii multifunctionale si o capacitate de peste 42.000 de vizitatori. Acesta este incalzit de 44.232 m de cablu DEVI, care garanteaza functionarea pe intregul an.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#incalzire electrica stadion, #gazon stadion, #sistem gazon stadion, #gazon Devi , #stadioane