Acuzat de furt si jignit pe Facebook, un satean din Scobinti a apelat la instanta ca sa spele rusinea. Ce au decis judecatorii?

Miercuri, 27 Martie 2024, ora 02:50
63 citiri
Jignit pe Facebook, un iesean din Scobinti s-a adresat judecatorilor, pentru a-i fi spalata onoarea. Magistratii nu au considerat insa ca a fost insultat suficient de grav pentru a fi despagubit.

Procesul a avut loc in fata Judecatoriei Harlau. Aici, Vasile C. l-a chemat in judecata pe Valentin B., cerand de la acesta daune morale in valoare de 10.000 lei. Reclamantul a aratat ca, in vara lui 2022, consateanul sau postase un comentariu la o postare pe Facebook, afirmand despre el ca i-ar fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.