Dosarul masacrarii a 43 de studenti de catre traficantii de droguri in complicitate cu politisti, redeschis de autoritatile mexicane

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 20:42
48 citiri
Autoritatile mexicane a consimtit sa redeschida o investigatie asupra disparitiei unui grup de 43 de studenti in statul Guerrero in 2014.

Eber Betanzos, procurorul general adjunct al Mexicului, a declarat marti ca Mexico City va desfasura investigatia in cooperare cu organizatia Inter-American Commission on Human Rights (IACHR).

Betanzos a declarat ca oficialii mexicani vor accepta in totalitate recomandarile facute de expertii IACHR, adaugand, totusi, ca organizatia nu va putea sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.