Imagini controversate filmate in fata Spitalului "Sfantul Spiridon" Iasi: batran tarat de paznic intr-un "colt intunecos"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Martie 2019, ora 14:12
82 citiri
O filmare facuta de un iesean surprinde o scena ciudata petrecuta in fata Unitatii de Primire Urgente (UPU) a Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi. Imaginile arata cum un batran care statea langa o banca la iesirea din spital este ridicat de unul dintre paznici si tarat in partea laterala a cladirii. Martorul care a filmat scenele le-a trimis pe pagina de Facebook a Observatorului, sustinand ca "batranul a fost tras dupa colt intunecos si batut continuu". Acesta spune ca nu s-a apropiat sa ia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.