Povestea emotionanta a Andreei, doctorita din Iasi care s-a sinucis in ultima zi de concediu! Daramata dupa divortul de un marinar!

Sursa: Cancan
Luni, 03 Septembrie 2012, ora 13:28
650 citiri
Andreea Demente, o doctorita din Iasi, in varsta de 28 de ani, si-a pus capat zilelor ieri dimineata, atuncandu-se in gol de la etajul 6 al unui bloc.

Cadavrul a fost gasit la ora 6 de un locatar al imobilului, care a anuntat imediat incidentul la 112, dar din pacate medicii nu au mai putut face nimic pentru victima. Prietenii tinerei, care era medic la spitalul Spiridon, au povestit ca desi tanara provenea dintr-o familie cu venituri modeste din Iasi, atat ea cat si fratele ei au reusit sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.