Scandalul celor 1.000 de studenti straini reevaluati dupa admiterea de la UMF Iasi. Rectorul si-a dat demisia in urma unei "fraude administrative"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 22:53
143 citiri
Rectorul interimar al Universitatii de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" (UMF), prof. dr. Dragos Pieptu, si-a dat demisia. Profesorul a renuntat la conducerea institutiei de invatamant superior pe fondul scandalului provocat de reevaluarea dosarelor studentilor straini, admisi in vara pe locurile cu taxa in valuta, puse la dispozitie de universitate. UMF Iasi se afla zilele acestea in mijlocul unui accident diplomatic fara precedent, dupa ce cateva sute de studenti straini au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.