Sfatul ieseanului Vasile Salaru, secretar de stat la Educatie, pentru elevele de liceu: "Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii!"

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 21:29
127 citiri
"Pieptul in fata, dosul in spate si sa lesine baietii", este sfatul dat elevelor de Vasile Salaru (ALDE), secretar de stat pentru invatamantul preuniversitar in Ministerul Educatiei. Declaratiile socante au fost facute marti, la Deva, in cadrul unei conferinte de presa, relateaza Glasul Hunedoarei.

Secretarul de stat a vorbit despre introducerea in scoli a unor cursuri la care fetele sa invete sa mearga pe tocuri, sa danseze si sa fie educate asa cum erau fetele de pension, astfel incat sa se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.