Sindicatul Politistilor din Penitenciare Iasi a transmis un mesaj clar catre autoritati: "Ne mentinem revendicarile si ne opunem taierilor discretionare de posturi si drepturi salariale!"

Duminica, 21 Februarie 2021, ora 05:11
91 citiri
In 17 februarie, dupa mitingul organizat in fata Prefecturii Iasi, o delegatie a protestatarilor formata din Ionut Ichim Presedinte Manifest Iasi, Daniel Corodeanu-Presedinte Europol-filiala Iasi si Florin Zlate-Presedinte SNPF-Iasi s-a intalnit cu Subprefectul de Iasi, Marian Tuduran. La finele discutiilor care au durat aproximativ o ora, delegatia sindicatelor protestatare au inmanat domnului subprefect un memoriu. Acesta a transmis la acel moment ca doleantele politistilor din penitenciare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.