Acord intre Poli si Paraschiv! Fostul capitan isi va incasa drepturile in rate si va mai fi presedinte sase luni. Cine plateste paguba de 290 000 de euro?

Sambata, 11 Martie 2023, ora 10:15
69 citiri
Politehnica Iasi si Ciprian Paraschiv au ajuns la un acord in privinta stingerii litigiului de munca aparut in urma cu doi ani.

Reamintim, Paraschiv, care a plecat in ianuarie 2020 de la Federatia Romana de Fotbal, unde era director de dezvoltare, pentru a prelua functia de presedinte executiv al clubului la care a jucat, a fost concediat de fostul Consiliu Director al gruparii din Copou in 2021, prin desfiintarea postului. Fostul capitan de echipa iesean a reclamat cazul in justitie, atat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.