S-a votat: 2 milioane de euro pentru Poli din banii iesenilor! Paguba de 250 000 de euro a fost discutata si in CL. Cine o plateste?

Sambata, 04 Februarie 2023, ora 02:50
32 citiri
Dupa cum Ziarul de Iasi a anticipat in exclusivitate, Consiliul Local Iasi a aprobat vineri alocarea a 9,9 milioane de lei Politehnicii Iasi in anul 2023, adica aproximativ. doua milioane de euro. Suma reprezinta un record absolut in istoria finantarilor directe facute de municipalitate catre clubul de fotbal.

Desi consilierii au votat in unanimitate alocarea de fonduri, au aparut multe discutii. Acestea au fost generate, in principal, de procesul pe care Poli l-a avut cu Ciprian Paraschiv, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.