Adrian Mititelu, exuberant după 2-1 cu Dinamo: "Dacă îi pui pe Olaru și Florinel plus încă doi nu fac cât Bauza"

Vineri, 02 Februarie 2024, ora 23:54
2045 citiri
Adrian Mititelu, exuberant după 2-1 cu Dinamo: "Dacă îi pui pe Olaru și Florinel plus încă doi nu fac cât Bauza"
Adrian Mititelu

Echipa FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

În minutul 52 oltenii au înscris un gol superb, prin Bauza, cu călcâiul, şi s-au distanţat pe tabela de marcaj la 2-0.

La finalul partidei, Adrian Mititelu a fost în extaz:

„Sunt foarte fericit, un meci foarte frumos. A fost un meci foarte greu pentru noi, așa cum am aniticipat. Am întâlnit o echipă foarte bună, care ne-a ținut în priză până la fluierul final.

Clasa jucătorilor noștri s-a văzut, au făcut diferența. Nu cred că Dinamo va retrograda, chiar dacă mulți zic asta. Va rămâne în Superliga, cu siguranță. Dinamo înseamnă foarte mult pentru fotbalul românesc.

Era foarte greu să o bați pe Dinamo pe vremuri, te bucurai dacă făceai un egal. Era o echipă foarte puternică. Nu mă gândeam acum 15 ani că vom marca cu Dinamo un gol la fel de frumos precum cel al lui Florin Costea, dacă nu chiar mai frumos.

Bauza a demonstrat că n-am bătut câmpii când am zis că e cel mai bun din România. Am auzit că a zis Ilie Dumitrescu că e cel mai bun decar. E cel mai bun fotbalist din țară! Și când joacă prost, tot e cel mai bun. E cel mai bun și când e accidentat.

Dacă îi pui pe Olaru și Florinel plus încă doi nu fac cât Bauza. Cum se făceau înainte caricaturi în GSP, când era ediția tipărită. Îl pui pe un taler pe Bauza și pe celălalt pe Coman, Olaru, Șut și se mai agață încă unul.

Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. Îmi pare rău de craiovenii care au ocazia să vadă 2-3 fotbaliști de mare calitate care joacă pentru orașul lor și ei stau acasă și sunt supărați că nu le place aia... nu știu ce vor.

Echipa asta, chiar dacă nu are foarte multe puncte, are calitate și joacă. Nu cred că Bauza ar vrea să se naturalizeze. E un argentinian mai patriot.

Seamănă cu Balaci la mișcări. Pentru mine, între Bauza și Bahassa e o diferență. Bauza e Bauza! De multe ori cred că are nevoie de o echipă mai bună. De multe ori el nu este înțeles, echipa este sub el.

El a fost în Liga a doua, cei de la Sepsi au fost rugați să-l ia. Domnul Grozavu a zis că nu e de Sepsi. L-au avut maghiarii chiar la ei în curte și l-au refuzat”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul lui Dinamo, răspuns dur pentru fani și contestatari. Ce a răspuns acesta
Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic, și-a lăudat jucătorii după ultimul meci, terminat la egalitate, scor 1-1, cu FCU Craiova. Kopic a spus că nu a a greșit strategia...
Jucătorii dinamoviști, atacați de suporteri. Și Mircea Lucescu a pus tunurile pe fotbaliști: "Nu fac nimic!"
Jucătorii dinamoviști, atacați de suporteri. Și Mircea Lucescu a pus tunurile pe fotbaliști: "Nu fac nimic!"
Formaţia Dinamo a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi...
#Adrian Mititelu, #Juan Bauza, #FCU Craiova, #Dinamo , #stiri fotbal