Avantajele colaborării cu o agenție de pompe funebre

Advertorial
Luni, 09 Ianuarie 2023, ora 17:16
4620 citiri
Avantajele colaborării cu o agenție de pompe funebre
FOTO: pixabay.com

Moartea cuiva drag aduce cu sine nu doar durere, suferință și un sentiment copleșitor de neputință, ci și multe responsabilități în calitate de membru de familie. În primul rând, există o legislație strictă în ceea ce privește înmormântarea, iar în al doilea rând, dacă este vorba despre cineva la care ai ținut cu adevărat, cu siguranță îți dorești să-i oferi o înmormântare demnă de experiențele pe care le-ați trăit împreună în timpul vieții și de amintirile pe care le ai cu persoana respectivă. Apoi, trebuie să te gândești și la propria persoană și la impactul pe care un eveniment ca o înmormântare îl are asupra condiției tale psihice.

Nu este deloc ușor să-ți iei rămas-bun de la cineva drag pentru totdeauna și în același timp să pregătești un eveniment de amploare pe cont propriu, așa că cea mai bună decizie este să apelezi la specialiști în domeniu și să profiți la maxim de ajutorul oferit de aceștia.

Vom vorbi în continuare despre toată gama de servicii funerare pe care ți le poate oferi o agenție de pompe funebre, dar și despre importanța acestor servicii pentru cineva care organizează înmormântarea cuiva drag.

Cum te poate sprijini o agenție de pompe funebre în organizarea unei înmormântări?

Consultanță non-stop

Majoritatea agențiilor de pompe-funebre oferă consultanță și servicii de specialitate non-stop. Indiferent de vârsta unei persoane sau de starea ei de sănătate, este imposibil să prezici data și ora exactă a decesului acesteia și de aceea firmele specializate în organizarea înmormântărilor sunt deschise colaborării cu clienții lor în permanență. Pe de altă parte, tocmai pentru că moartea este un eveniment imprevizibil, ar fi bine să ai la îndemână numărul de telefon al unor specialiști precum funerarebesliu.ro care îți vor oferi tot suportul de care ai nevoie în cazul unui eveniment nefericit.

Îndeplinirea tuturor formalităților de deces

Așa cum am spus și în rândurile de mai sus, există în prezent o serie de reguli stricte cu privire la modul în care trebuie să pregătești o înmormântare. De exemplu, după deces, persoana decedată și sicriul acesteia trebuie manipulate de persoane autorizate, urmând un proces complex. Mai întâi, medicul de familie sau un medic legist trebuie să se prezinte la fața locului și să constate decesul. Apoi, persoana decedată trebuie îmbălsămată și pregătită pentru înmormântare, așezată în final în sicriu, iar sicriul transportat doar cu mașini omologate. Pe cont propriu nu poți face toate aceste lucruri singur, dar dacă apelezi la o agenție de pompe funebre, totul devine mai simplu.

Suport în obținerea actelor necesare pentru înhumare/incinerare

Statul român oferă un ajutor de deces constând într-o sumă de bani, suficientă pentru a acoperi integral sau măcar parțial serviciile unei agenții de pompe funebre și alte cheltuieli cu înmormântarea. Obținerea acestui ajutor de deces însă, implică puțină birocrație care, pentru o persoană fără experiență, poate fi o provocare, atât din punct de vedere al timpului consumat, cât și stresul. Dar o agenție de pompe funebre poate face toate demersurile necesare pentru ca tu să intri în posesia ajutorului de deces oferit legal.

Produse funerare de înaltă calitate

Pentru a organiza o înmormântare în mod corespunzător, ai nevoie nu doar de servicii de calitate, ci și de diferite produse funerare absolut necesare. Pe lângă crucea și sicriul care îți sunt pur și simplu indispensabile, mai poți avea nevoie de exemplu și de un monument funerar sau de pachete cu alimente pe care să le împarți în ocazia unei slujbe de pomenire. Toate aceste tipuri de produse funerare precum și multe altele îți pot fi oferite tot de o agenție de pompe funebre profesională. Majoritatea acestor produse s-ar putea să le aibă chiar în stoc sau să le realizeze pe comandă, la cererea ta. Dar chiar și în cazul în care nu comercializează în mod expres produsele de care ai nevoie, cum ar fi alimentele pe care să le cumperi și apoi să le oferi de pomană în numele celui adormit, o agenție de pompe funebre te poate pune în legătură cu firme de catering sau restaurante de încredere, specializate în astfel de servicii.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#agentie de pompe funebre, #funerarii, #pompe funebre , #stiri sociale