Anunț grav făcut de medici în cazul marelui Alain Delon

Luni, 29 Ianuarie 2024, ora 06:22
11738 citiri
Anunț grav făcut de medici în cazul marelui Alain Delon
Alain Delon FOTO facebook

Un raport medical legat de starea de sănătate a actorului Alain Delon a lăsat la lumină informații alarmante. Este descris un bărbat fragil, slăbit fizic și psihologic.

Se folosesc cuvinte de mare încărcătură pentru descrierea stării lui Alain Delon, în vârstă de 88 de ani: "risc suicidar major"; "epuizare psihică"; "dureri difuze permanente"; "abolirea totală a discernământului", scrie BFM TV, citat de filmnow.ro.

Un expert însărcinat în cadrul anchetei penale a unit opiniile altor profesioniști din domeniul sănătății care au urmărit starea de sănătate a actorului de-a lungul anilor, printre care un psihiatru. Acesta din urmă a formulat un prim diagnostic în septembrie 2019, constatând o „reacție depresivă” în urma accidentului vascular cerebral suferit de actor.

„Domnul Delon își exprimă descurajarea și o pierdere de încredere în corpul său. El afirmă în mod repetat că nu mai vrea să trăiască dacă trebuie să rămână handicapat sau spitalizat”, a concluzionat acest psihiatru în 2019. Alți doi medici care care l-au consultat pe actor în iulie și august 2023 au raportat un „risc suicidar major”. “Gândurile sinucigașe” au fost menționate din nou la 1 septembrie în timpul unei vizite la domiciliu.

Medicii au remarcat o „deteriorare a stării generale a octogenarului”, cu rapoarte de căderi și insuficiență cardiacă. Pentru Alain Delon, aceste probleme s-au reflectat în „dureri difuze și permanente pe tot corpul”.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare cu faţa...
#alain delon, #anunt, #grav, #stare sanatate, #suicid, #dureri , #stiri media