Alba Iulia si problema gunoiului menajer: Platforma temporara de depozitare a deseurilor, de pe soseaua de centura, functionala

Sursa: Alba24.ro
Marti, 07 Iulie 2020, ora 07:53
25 citiri
Dupa mai bine de jumatate de an de cand problemele cu gunoiul menajer si rampa de la Barabant au aparut, administratia municipiului a rezolvat problema.
Mai exact, intr-o postare pe Facebook, viceprimarul cu atributii de primar, Voicu Paul, a anuntat ca noua rampa temporara de depozitare a gunoiului este gata si ca este functionala.
Rampa a fost construita de operatorul de salubritate Polaris M Holding pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia. In trecut, Voicu Paul a afirmat ca daca la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.