Comunicat de presa| Calin Maties: In Senatul Romaniei voi munci pentru cresterea satului romanesc prin folosirea Schemelor de Calitate! (P)

Duminica, 22 Noiembrie 2020, ora 15:33
24 citiri
Romania este a sasea tara din Uniunea Europeana ca marime si suprafata agricola. Este momentul ca tara noastra sa devina o adevarata putere agricola din punct de vedere al eficientei utilizarii resurselor naturale. Potentialul nostru agricol este extraordinar si, daca finantam corespunzator acest sector, nu vom mai depinde de importurile produselor pe care le cultivam.

Asigurarea apei pentru agricultura, sustinerea fermierilor romani, dezvoltarea capacitatilor de procesare, retehnologizarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea