Comunicat de presa| Radu Tuhut, candidat PSD Alba: Usa biroului meu va fi mereu deschisa! Veti gasi acelasi om pentru oameni (P)

Joi, 03 Decembrie 2020, ora 12:33
35 citiri
Romania se afla in fata unor alegeri extrem de importante pentru ca de rezultatul lor depinde parcursul tarii in urmatorii patru ani, calitatea vietii oamenilor, politica de dezvoltare si cea investitionala, precum si nivelul salariilor si pensiilor.

Cu partidul Social Democrat aveti siguranta unui trai mai bun, siguranta pensiilor si salariilor, siguranta serviciilor medicale, siguranta realizarii de investitii in educatie si infrastructura rutiera, siguranta finantarii echidistante a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea