DECLARAEsIA SAU ADEVERINTA LA CONTROL: Peste 140 de persoane amendate de politisti pentru nerespectarea masurilor de protectie sanitara. Sanctiuni si pentru patru agenti economici

   

In ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au continuat actiunile desfasurate in sistem integrat, impreuna cu celelalte institutii implicate, sub autoritatea Institutiei Prefectului, in contextul prevenirii si combaterii raspandirii COVID-19, informeaza IPJ Alba.Pentru nerespectarea masurilor de combatere a pandemiei cu coronavirus si a protectiei sanitare, politistii au aplicat 142 sanctiuni contraventionale.
In urma controalelor efectuate, oamenii legii au controlat si legitimat in total 2522 de persoane.
Patru agenti economici au fost amendati cu cate 2000 lei, pentru ca au facut imprudenta sa serveasca clientii inauntru localurilor.
Inspectoratul de Politie Judetean Alba a continuat activitatile de verificare a modului in care se respecta prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Sub coordonarea Institutiei Prefectului, au continuat, in sistem integrat, actiunile ...citeste toata stirea
Joi, 25 Februarie 2021, ora 16:57
Sursa: Opinia Transilvana

Opinia Transilvana
Cele mai citite stiri
UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7 intre Sebes si Vintisoara: Un barbat de 36 de ani, DECEDAT dupa ce un autoturism s-a rasturnat
ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7 intre Sebes si Vintisoara: Un barbat de 36 de ani, DECEDAT dupa ce un ...
DOLIU in Baroul Alba: Reputata avocata Lenuta Suteu s-a stins din viata
Avocata Lenuta Suteu s-a stins din viata lasand in urma mult regret si tristete atat familiei cat si ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor