FOTO| PERCHEZIEsII in Alba si alte doua judete la persoane banuite de trafic de droguri: 6 culturi de cannabis si 6 kilograme de muguri au fost indisponibilizate si mai multe persoane au fost retinute si audiate

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 15:33
25 citiri
PERCHEZIEsII in Alba si alte doua judete la persoane banuite de trafic de droguri: 6 culturi de cannabis si 6 kilograme de muguri au fost indisponibilizate si mai multe persoane au fost retinute si audiate.

Patru barbati banuiti de trafic de droguri au fost retinuti pentru 24 de ore, in urma a 7 perchezitii efectuate de politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj, in cadrul unui dosar penal de trafic de droguri.

La data de 27 octombrie a.c., ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea