VIDEO: Cum arata Alba Iulia cu cateva luni inainte de Revolutie. Imagini de acum 31 de ani, cu locuri care azi au disparut

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 21:10
27 citiri
La 31 de ani de la Revolutie, Alba24 va propune sa revedem cateva imagini din Alba Iulia, surprinse cu doar cateva luni inainte de decembrie 1989.
Aceste imagini pot starni nostalgii sau, din contra, oroare pentru acea epoca. Pentru cei mai multi, care erau prea mici sau nici nu se nascusera inca, poate fi vorba pur si simpluu despre curiozitate.

Micul parc cu arhitectura comunista, unde elevii de la HCC fugeau in pauza la o tigara sau evadau de la cate o ora, restaurantul si covrigaria de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.