Continuă derapajele în scandalul cu jurnalistele de la Realitatea Plus: ”Cât despre alea care măsoară...”

Joi, 13 Iulie 2023, ora 14:21
8034 citiri
Continuă derapajele în scandalul cu jurnalistele de la Realitatea Plus: ”Cât despre alea care măsoară...”
Anca Alexandrescu

Alexandra Păcuraru, fiica patronului condamnat de la Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, a comis un derapaj într-o emisiune televizată după ce luni seară a făcut mai multe comentarii legate de aspecte intime ale patronului EvZ Dan Andronic.

Maricel Păcuraru și Dan Andronic au pornit un plin război mediatic, cele două trusturi atacându-se reciproc. Miza este controlul companiei care editează EvZ și Capital.

”Mă cunoașteți, nu sunt consumatoare de cancan, de picanterii, nu mă interesează intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este foarte mic, rușinos de mic. Și ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce să fie bărbat, a combinat femeile altora. A spart case. La unele a ținut, la altele nu. Portofelul a ținut, căci cu ce altceva poți compensa lipsa bărbăției”, a afirmat Alexandra Păcuraru în emisiunea de la Realitatea Plus.

Realizatoarea tv Anca Alexandrescu a intervenit în scandalului provocat de fostul soț, Dan Andronic, în urma dezvăluirilor de la Realitatea Plus, și l-a făcut praf pe acesta.

Jurnalista l-a acuzat pe acesta că este "ultimul în măsură să dea lecții de moralitate", în condițiile în care le-a luat soțiile unor prieteni și ar fi profitat din plin de pe urma afacerilor cu statul paralel.

"S-a pornit o avalanșă de jigniri atât la adresa mea, cât și a postului Realitatea Plus din partea unor personaje care eu consider că sunt ultimele care au dreptul să ne dea lecții de moralitate. Am văzut disputa cu Dan Andronic și am fost acuzată pe nedrept că eu aș fi spus nu știu ce chestii, eu fiind plecată în concediu.

Dar, am văzut că domnia sa dorește surse credibile; eu cred că sunt o sursă credibilă, având în vedere faptul că Dan Andronic a fost soțul meu. Nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre defectele fizice ale cuiva și nu o voi face. Dar nu cred că Dan Andronic are calitatea morală să ne certe pe noi, pe familia Păcuraru și pe ceilalți prieteni ai Realității Plus.

El trebuie să răspundă despre legăturile pe care le-a avut cu statul paralel despre care știe toată lumea și eu confirm că le-a avut încă de pe vremea lui Adrian Năstase, nu a lui Victor Ponta.

Așa cum dânsul a stat la masă cu Florian Coldea și apoi, după ce s-au separat apele, a trecut în altă barcă, așa cum a stat la masă cu domnul Traian Băsescu, așa cum a putut să încaseze comisioane grase pe firmele sale, inclusiv în dosarul Microsoft, cred că este ultimul care ar trebui să ne dea nou lecții morale.

Nu fac acuzații despre viața personală, dar cu atât mai puțin un om care a luat nevestele a doi prieteni are calitatea morală să ne dea nouă lecții și să vorbească, atât în public, cât și în privat, despre mine și despre colegii mei de la Realitatea" a declarat Anca Alexandrescu, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

Întregul scandal a fost comentat de Victor Ciutacu, jurnalist la România TV.

”Cât despre alea care măsoară sculele foștilor și raportează în direct starea erecției, și-or fi pus problema că poate-s ele prea largi, nu ei prea mici?”, a scris Victor Ciutacu pe rețelele sociale, conform stiripesurse.ro.

Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Scandal în industria Big Pharma. Alianţa Pfizer-BioNTech, dată în judecată pentru încălcarea patentelor pentru vaccinul antiCovid
Alianţa Pfizer-BioNTech a fost dată în judecată, joi, 25 aprilie, de grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK), care acuză că cele două companii i-au încălcat patentele asociate...
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
#Anca Alexandrescu, #realitatea plus, #scandal, #Victor Ciutacu , #stiri media