Anca Țurcașiu, semnal de alarmă pentru femei: ”Dimineața este important să vezi care este acela”

Sambata, 01 Iulie 2023, ora 13:41
3952 citiri
Anca Țurcașiu, semnal de alarmă pentru femei: ”Dimineața este important să vezi care este acela”
Anca Țurcașiu FOTO Instagram

Anca Țurcașiu (53 de ani), una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea artistică de la noi, a divorțat în urmă cu trei ani, după un mariaj cu medicul Cristian Georgescu care a durat mai bine de 20 de ani.

Într-un podcast moderat de doctorul Adina Alberts, Anca Țurcașiu a dezvăluit cum se simte după acest episod trist din viața sa, oferind și câteva sfaturi pentru toate femeile aflate în situații similare.

„Nu am avut grijă de mine. Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, este singurul meu regret, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună, pentru că eu voiam să le fac pe toate.

Dar, de la momentul divorțului, viața mi s-a schimbat radical. Eu sunt acum 80 la sută altă persoană. M-am mobilizat dintr-o cădere gravă cu ajutorul oamenilor din preajmă.

Vreau să trag un semnal de alarmă pentru femeile care sunt în situația în care am fost eu, să strige după ajutor, pentru că nici nu o să realizeze cum Dumnezeu o să le întindă toate mâinile, toate pârghiile posibile, ca să te agăți de absolut orice și să te ridici”, a declarat Anca Țurcașiu.

„Dimineața este important să conștientizezi primul gând al dimineții, să vezi care este acela...eu fac asta aproape în fiecare dimineață. Fără să vrei, primul gând poate să fie o durere, o panică, o frică pentru ce urmează să se întâmple în ziua respectivă...și nu este în regulă. Faptul că m-am apropiat în ultimii ani de Dumnezeu, de credință, de niște lucruri atât de frumoase, este ceva deosebit.

Cred foarte mult că tot ceea ce arunci în univers ca emoție, ca trăire, ca sentiment, ca senzație, se întoarce către tine. Sunt un om care și astăzi are în viața lui lucruri pe care le consideră a fi probleme. Am învățat să tratez problemele cu calm, cu liniște, cumva ignorându-le, știind sigur că se vor rezolva, acum nu mă mai preocup, pentru că nu aș face decât să trăiesc într-o energie care mi-ar face mie rău și mi-ar măcina sufletul”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Anca Turcasiu, #semnal de alarma, #Femei, #dimineata , #stiri media