Andreea Bostănică, "regina" Tik-Tok, s-a mutat la București: "E mai frumos ca la Dubai"

Vineri, 14 Iulie 2023, ora 08:07
5523 citiri
Andreea Bostănică, "regina" Tik-Tok, s-a mutat la București: "E mai frumos ca la Dubai"
Andreea Bostănică

Andreea Bostănică, o tânără de 18 ani din Republica Moldova, a terminat liceul și s-a mutat la București împreună cu mama ei.

Ea are peste 5 milioane de urmăritori pe Tik-Tok și 710.000 de abonați pe YouTube. În ultimul videoclip, Andreea Bostănică povestește despre București, oraș în care și-a cumpărat un apartament ce urmează a fi amenajat, anunțând că se va muta aici.

"Nu știți câte s-au întâmplat de la ultimul daily vlog, uitați-vă cât mi-au crescut unghiile. Tocmai ce mi-am făcut poză pentru Insta, de asta arăt atât de mișto.

*În București toată lumea are cățeluș. Mi se pare că oamenii buni la suflet au animal de companie.

*Spectacolul fântânilor e mai frumos ca la Dubai. În Bucureștiul e vadul mai bun sau datorită oamenilor, nu am idee.

*Acum fac actele pentru apartamentul pe care vreau să mi-l iau.

*Șlapi se zice în România? Zici că sunt vreo rusoaică", a spus ea.

În vârstă de 18 ani, Andreea Bostănică a început de mică să posteze pe rețelele sociale.

„Am început de mic copil, pur și simplu eram și eu curioasă să pun ceva pe internet. Totul a început așa de curiozitate. Cred că cel mai important este să-ți placă ție asta cu adevărat, să nu faci asta pentru vizualizări, pentru că eu nu fac asta niciodată.

Cu părinții chiar am avut mare noroc pentru că mama mă filmează pentru TikTok și mama se filmează cu mine în TikTok-uri. Un pic uneori o oblig. E un pic mai neobișnuită cu TikTok-urile, cu vlogurile, noi demult deja filmam împreună', a declarat tânăra, potrivit Pro TV.

Andreea Bostănică este însoțită la București de mama ei.

„Am și tată, vorbesc cu el, mă sună, mă felicită, vorbim săptămânal, ne mai sunăm, dar este o relație mai…Nu este rece, eu îl iubesc foarte mult pe tată, și el pe mine, dar cum părinții mei sunt divorțați de mulți ani deja, normal că eu sunt mult mai atașată de mama", a spus ea, citată de perfecte.md.

Andreea Bostănică a strâns deja o avere impresionantă. „De asta se ocupă managerii mei, de colaborări, plasările de produs, dar acum da, cele mai mari venituri sunt de pe Tik Tok. Nu îmi place să zic suma, dar îmi ajunge pentru vacanțele pe care le vreau eu. La 18 ani, am avut ca scop să îmi iau mașina și apartament. Îmi ajunge pentru tot ce îmi doresc eu", a declarat ea.

Andreea Bostănică a dezvăluit că a luat BAC-ul, iar faptul că nu a obținut note de 9 sau 10 nu a afectat-o cu nimic.

"Vă spun cu mâna pe inimă. Faptul că nu am luat 10 și 9 la BAC nu m-a încurcat absolut deloc să îmi procur recent trei apartamente în Chișinău, un penthouse pe lângă ele. M-am mutat în București și la fel. Zilele astea primesc actele pentru a-mi cumpăra primul apartament în cea mai bună zonă din București.

Nu mai vorbesc de mașina pe care mi-am luat-o. Eu când mi-am luat mașina nici măcar nu terminasem clasa a XII-a, ca să înțelegeți. Dar vouă baftă la învățat și la învățat pe de rost texte. Multă multă baftă”, a spus Andreea Bostanica într-o postare online.

A început aplicarea tratamentelor împotriva ţânţarilor în București. „Nu pun în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor”
A început aplicarea tratamentelor împotriva ţânţarilor în București. „Nu pun în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan, a anunţat duminică, 28 aprilie, că a început aplicarea tratamentelor pentru ţânţari de către Compania Municipală Eco Igienizare. Tratamentele, care nu...
Hoț în vârstă de 70 de ani a profitat de neatenția cumpărătorilor dintr-un magazin și a furat din căruciorul unui copil un telefon și un portofel
Hoț în vârstă de 70 de ani a profitat de neatenția cumpărătorilor dintr-un magazin și a furat din căruciorul unui copil un telefon și un portofel
Poliţiştii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public au prins duminică dimineaţă, 28 aprilie, în flagrant şi au...
#andreea bostanica, #tik tok, #Bucuresti , #stiri media