”Armata privată” a lui Andrew Tate. Starul social media avea bodyguarzi înarmați pentru a păzi complexul său din București VIDEO

Autor: N.G.
Duminica, 01 Ianuarie 2023, ora 19:06
12383 citiri
”Armata privată” a lui Andrew Tate. Starul social media avea bodyguarzi înarmați pentru a păzi complexul său din București VIDEO
Andrew Tate își etala deseori armele sale de foc FOTO Facebook

Andrew Tate avea gărzi înarmate, camere de supraveghere de înaltă tehnologie și o gamă largă de arme în ascunzătoarea sa secretă din România, potrivit Daily Mail.

Vedeta rețelelor de socializare, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit anterior că se teme atât de mult pentru siguranța sa încât nu numai că are propria armată privată, dar doarme și lângă o macetă în ascunzătoarea sa de 600.000 de lire sterline.

Fosta vedetă Big Brother a declarat că gărzile au voie să fie înarmate deoarece proprietatea este înregistrată la autoritățile române ca poligon de tragere. Influencerul a fost arestat împreună cu fratele său și doi români în cadrul unei anchete penale privind presupusul trafic de persoane și viol.

Adrian, un grădinar, în vârstă de 20 de ani, a declarat, potrivit sursei citate: ”Îl cunosc pe Andrew de trei ani. El și fratele său nu au creat probleme în perioada în care au fost aici. L-am văzut adesea pe Andrew conducând mașini scumpe, dar nu am avut niciodată probleme cu el”.

O altă vecină, pe nume Bianca, a susținut următoarele: ”Locuiesc prin zonă, dar nu știu prea multe, doar ce am văzut la televizor. ”Suntsurprinsă de acest lucru. Nu m-au deranjat niciodată. S-au bucurat de câteva petreceri în trecut, dar nimic care să mă deranjeze cu adevărat”.

Stil de viață luxos

Influencerul, care a afirmat că este ”trilionar”, dar se crede că are o avere de 100 de milioane de lire sterline, își prezintă în mod regulat stilul de viață luxos în fortăreața sa de beton.

Fotografiile de interior postate pe paginile sale și ale fratelui său de pe Instagram arată canapele din piele de pluș, o cameră de securitate de înaltă tehnologie cu mai multe fluxuri CCTV în direct și vitrine de sticlă pentru centurile sale de kickboxing.

Andrew Tate, după ce a fost reținut de procurori

Un dulap de sticlă cu tema James Bond prezintă o serie de arme și jachete negre. O cameră de țigări cu lambriuri de lemn, cu fotolii din piele și scaune de birou, pare să fie camera în care a înregistrat replica lui Greta Thunberg, unde a fost văzut fumând un trabuc și întinzându-și pectoralii.

De asemenea, deține o tablă de șah de mari dimensiuni, ca un omagiu adus tatălui său Emory Tate, un maestru internațional care s-a aflat printre primii 2.000 de jucători activi din lume.

Femei găsite la un studio de videochat

La 500 de metri de proprietatea principală se află un studio de videochat, unde au fost găsite mai multe femei în timpul unui raid al poliției în aprilie.

De pe acest site, el își conduce și Academia ”Hustler's”, unde 127.000 de persoane, în majoritate bărbați și băieți, îi plătesc 39 de lire sterline pe lună pentru sfaturi despre cum să se îmbogățească și cum să facă față vieții.

Cei doi frați Tate locuiau de mai mulți ani în România

Mogulul webcam pentru adulți a declarat anterior că s-a mutat în România în urmă cu cinci ani cu fratele său Tristan, care locuiește la ultimul etaj al conacului, pentru a avea mai puține intervenții din partea poliției. El a spus într-un videoclip de pe YouTube: ”Nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea să fac ce vreau. Îmi place să fiu liber”.

Situație halucinantă în București: tramvaiele noi Imperio, scoase de pe o anumită linie. Străduțele care sunt prea mici și degradate pentru a putea circula
Situație halucinantă în București: tramvaiele noi Imperio, scoase de pe o anumită linie. Străduțele care sunt prea mici și degradate pentru a putea circula
Tramvaiele Imperio urmează să fie scoase temporar de pe linia 21 din București, în timpul lucrărilor de consolidate ale Hanului Solacolu. Unul dintre motivele pentru care STB a luată...
Când se va putea circula pe patru benzi pe bulevardul Ghencea din București. Primăria a atribuit încă un contract pentru finalizarea lucrărilor
Când se va putea circula pe patru benzi pe bulevardul Ghencea din București. Primăria a atribuit încă un contract pentru finalizarea lucrărilor
Primăria Municipiului Bucureşti a atribuit contractul pentru finalizarea obiectivului de investiţii Penetraţie Prelungire Ghencea-Domneşti şi supralărgirea bulevardului Ghencea, a anunţat...
#Andrew Tate, #armata privata, #Bucuresti, #arestat , #andrew tate