Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori din Braşov a fost arestat preventiv

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 19:15
4651 citiri
Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori din Braşov a fost arestat preventiv
Răpitorul, pe nume Constantin Zapan, le-a promis că le duce la joacă. Pe mâna uneia dintre ele sunt semne vizibile de agresiune FOTO Surse investigație

Bărbatul care le-a răpit şi violat pe cele două surori din localitatea braşoveană Vama Buzăului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor.

Decizia instanţei de judecată poate fi atacată, însă agresorul rămâne în arest până când instanţa de apel se va pronunţa, dacă va fi cazul. Suspectul a recunoscut că le-a violat în maşină, în parcări, pe cele două fete, cea de 12 ani fiind violată în repetate rânduri.

Magistraţii judecătoriei Braşov eu emis, duminică seară, mandat de arestare preventivă pe numele lui Constantin Zapan, bărbatul care le-a răpit şi violate pe cele două surori de 10 şi 12 ani din comuna Vama Buzăului.

Dosarul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, Zapan fiind inculpat pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi coruperea sexuală a minorilor.

La audieri, anchetatorii au stabilit că ”bărbatul, în vârstă de 42 de ani, prin exercitarea de constrângeri fizice şi ameninţări, ar fi forţat, pe rând, persoanele vătămate minore să întreţină mai multe raporturi şi acte sexuale, în timp ce se aflau într-o parcare situată pe DN10, între localitatea Întorsura Buzăului şi municipiul Buzău, dar şi în localitatea Valea Nicovani din judeţul Prahova”.

De altfel, la Valea Nicovani autoturismul agresorului a fost depistat de către poliţiştii ploieşteni.

Constantin Zapan şi-a recunoscut faptele, motivând că era beat în momentul în care le-a adresat pe cele două fete. Copilele au fost scoase din familie, fiind preluate de DGASPC Braşov şi intrând într-un program de consiliere psihologică.

O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie din Constanța și-a violat fiica minoră timp de 4 ani. La abuz participa și partenerul ei
O femeie de 31 de ani din judeţul Constanţa este cercetată, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 13 ani, împotriva voinţei sale, iar aceste fapte au avut loc în ultimii...
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
#barbat arestat, #viol, #fete, #brasov , #stiri juridice
Comentarii
Poza olimpiu
olimpiu
rank 5
Propun introducerea pedepsei cu castrare chimica pentru astfel de