Bătaie între membrii a două familii din Vaslui: În localitate a fost instituită zonă specială de siguranţă publică. De la ce a pornit scandalul VIDEO

Miercuri, 10 August 2022, ora 15:43
3154 citiri
Bătaie între membrii a două familii din Vaslui: În localitate a fost instituită zonă specială de siguranţă publică. De la ce a pornit scandalul VIDEO
A fost suplimentat numărul forţelor de ordine pentru prevenire de noi conflicte FOTO vremeanoua.ro

Poliţiştii vasluieni care au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în localitatea Băceşti au reţinut opt bărbaţi, între care doi minori, care au fost implicaţi în scandal. În localitate a fost instituită zonă specială de siguranţă publică, fiind suplimentat numărul forţelor de ordine pentru prevenire de noi conflicte.

Potrivit datelor furnizate miercuri, 10 august, de Poliţia judeţeană Vaslui, intervenţia a avut loc în urma unui apel la 112 primit marţi, prin care se anunţa un scandal în comuna Băceşti.

"La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat şi restabilirea ordinii şi liniştii publice. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, faţă de 8 persoane (şase bărbaţi şi doi minori) din comuna Băceşti, judeţul Vaslui, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acestea au vârste cuprinse între 15 şi 66 de ani”, informează IPJ Vaslui.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cei opt implicaţi fac parte din două familii care au neînţelegeri mai vechi. De data aceasta, scandalul a pornit după ce membrii uneia dintre familii au cumpărat un imobil, fapt care a provocat nemulţumirea celeilalte familii.

În urma bătăii în stradă nu au fost persoane rănite, însă două autoturisme au fost avariate.

În cursul zilei de miercuri cei opt suspecţi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Poliţiştii continuată cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

"Pentru prevenirea apariţiei unor evenimente care pot tulbura ordinea şi liniştea publică, pe raza localităţii Băceşti, a fost instituită zonă specială de siguranţă publică. În cadrul zonei speciale, ordinea şi liniştea publică este menţinută de poliţişti şi jandarmi”, precizează IPJ Vaslui.

În aceeaşi zonă, un scandal de proporţii a avut loc anul trecut, şi atunci autorităţile judiciare stabilind pentru o perioadă o zonă specială de siguranţă publică.

Citește și:
Doi luptători MMA s-au desfigurat în bătaie, într-una dintre cele mai sângeroase lupte din istorie
Doi luptători MMA s-au desfigurat în bătaie, într-una dintre cele mai sângeroase lupte din istorie
O bătaie extrem de dură într-un meci de MMA i-a lăsat pe cei doi protagoniști desfigurați, imaginile horror fiind greu de suportat. Polonezii Mateusz Makarowski și Krystian Blezien s-au...
Mașină lovită de tren, în Vaslui. Două surori au ajuns la spital din cauza neatenției
Mașină lovită de tren, în Vaslui. Două surori au ajuns la spital din cauza neatenției
O mașină a fost lovită luni, 26 septembrie, de trenul InterRegio București - Iași, în județul Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe drumul județean DJ 244A, pe raza...