Verdictul din cazul "Valiza", amanat

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 06 Martie 2012, ora 17:24
1420 citiri
Verdictul din cazul "Valiza", amanat

Verdictul in dosarul "Valiza" a fost amanat, marti, de catre magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie pana in data de 20 martie.

In acest caz, Gigi Becali, finantatorul Stelei, Gigi Becali, este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri, procurorul solicitand instantei o pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu executare pentru latifundiar.

Procurorul a cerut 4 ani de inchisoare pentru Gigi Becali, in cazul Valiza

In acelasi caz, Victor Piturca risca 2 ani de inchisoare cu suspendare, pentru favorizarea infractorului, iar Teia Sponte risca tot doi 2 ani de puscarie cu suspendare, pentru complicitate.

Prezent la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Gigi Becali a parut ravasit, desi a incercat sa pozeze, ca de obicei, in justitiar. El a sustinut inca o data ca premierea nu este mita si l-a atacat fara menajamente pe procurorul care il vrea la inchisoare.

Becali risca 4 ani de puscarie: Vezi reactia finantatorului Stelei

De asemenea, Becali a sustinut in fata judecatorilor ca doreste sa primeasca suma de 1,7 milioane de euro, bani sechestrati de DNA Cluj de aproape 4 ani.

Finantatorul Stelei este acuzat ca a oferit 1,7 milioane de euro jucatorilor de la Universitatea Cluj, pentru a castiga partida cu CFR Cluj, din ultima etapa a sezonului 2007/2008.

In cazul unei victorii a celor de la "U", Steaua ar fi devenit campioana. Lucru care nu s-a petrecut insa, pentru ca CFR s-a impus cu 1-0.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#verdict caz valiza amanat, #verdict caz valiza, #Gigi Becali caz Valiza, #pedeapsa inchisoare gigi becali , #Steaua
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Hai ca e cu udrea de mana , cat dureaza sa-i dea valiza ciobanului??