Administratie, la firul ierbii! Secretarul de stat Monica Sasarman, intalnire cu autoritatile locale de pe Valea Somesului si a Ilvelor!

Sursa: Rasunetul
Joi, 21 Martie 2024, ora 21:04
87 citiri
Primarii de pe Valea Ilvelor si Valea Somesului s-au intalnit, la Ilva Mica, cu secretarul de stat Monica Sasarman pentru a discuta despre stadiul proiectelelor finantate prin programele Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, dar si perspectivele de dezvoltare ale comunitatilor.

"Am dat curs invitatiei reprezentantilor administratiei publice locale din aceasta zona de a ne intalni in cadrul unei sedinte de lucru gazduite de Primaria Ilva Mica. Agenda intalnirii a vizat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.