Ce e mai bine: elevi care poarta uniforma sau parada modei in fiecare scoala? Psiholog: "Cu totii cunoastem importanta imaginii in randul adolescentilor"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 06:06
239 citiri
Tot mai multe scoli din Romania au hotarat in ultimii ani sa reintroduca uniforma scolara. Printre argumentele invocate de catre directorii de unitati de invatamant se numara stoparea "competitiei vestimentare" prezenta inca din scoala generala, promovarea ideii de apartenenta la un liceu, precum si diminuarea absenteismului. Ce spun psihologii despre uniforma scolara si efectele sale? Psihologul bistritean Daniela Macarie, care lucreaza in special cu tinerii, spune ca introducerea uniformelor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.