Mitropolitul Andrei, la Biserica "Sfanta Treime" din Teaca. Preotul paroh Vasile Cristian Motogna a primit Ordinul "Episcop Nicolae Ivan"

Sursa: Rasunetul
Luni, 25 Martie 2024, ora 07:13
117 citiri
In Duminica intai din Post (a Ortodoxiei), 24 martie 2024, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului si Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, a binecuvantat comunitatea parohiala din localitatea Teaca, judetul Bistrita-Nasaud.

Cu acest prilej, in biserica parohiala cu hramul "Sfanta Treime", Mitropolitul Andrei a oficiat Sfanta Liturghie, inconjurat de un sobor de clerici. Din sobor au facut parte: consilierul eparhial pe probleme de misiune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.