Senatorul Dorin Dobra face apel catre ALDE: "Liberalismul nu are nimic comun cu sustinerea unui premier pus sub acuzatie"

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 23:59
91 citiri
Saptamana aceasta a adus deja, pe scena politica a Romaniei o situatie inedita, din nefericire, aceea de a avea un premier inculpat intr-un dosar a carui termene au inceput sa curga.

In constelatia de parteneri la guvernare ai PSD se dezbate acum masura "loialitatilor" fata de partidul majoritar si, mai ales, fata de premierul inculpat al acestuia, Victor Viorel Ponta.

Momentul marii incercari va fi, desigur, votul la motiunea de cenzura depusa de PNL si dezbatuta martea viitoare. In termeni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud