Un mare actor, atac la primarul Londrei: Este o masina de creat teroristi (Video)

Luni, 22 Februarie 2016, ora 21:30
4815 citiri
Un mare actor, atac la primarul Londrei: Este o masina de creat teroristi (Video)
Foto: Facebook/Russel Brand

Fanii actorului Russel Brand s-au intors impotriva acestuia, dupa ce vedeta, care din cand in cand are pareri vehemente vizavi de politica si nu numai, a afirmat ca primarul londonez Boris Johnson creste o noua generatie de teroristi.

"Boris Johnson este o masina (de creat - n. red.) teroristi ca John Jihadistul", a afirmat el pe o retea de socializare. Desi renumitul John Johadistul (britanic care s-a alaturat Statului Islamic si a filmat cateva dintre executiile sale) a fost ucis, edilul Londrei ar putea crea mii ca el, avertizeaza comediantul, conform Daily Mail.

Fanii au reactionat prompt, unii afirmand ca e posibil ca actorul sa fi consumat ceva substante interzise. In trecut, insusi Brand a dat de inteles ca nu e strain de droguri.

Potrivit lui Brand, edilul nu face decat sa ajute la cresterea a mii de versiuni ale lui Mohammed Emwazi, cel poreclit John Jihadistul si ucis anul trecut.

Statul Islamic confirma ca "fratele onorabil" John Jihadistul a fost ucis

Recent, Boris Johnson a sprijinit campania pentru ca Marea Britanie sa iasa din UE. Actorul milionar e de parere ca un comportament ca al edilului nu face decat sa incurajeze terorismul.

Brexit: Cifrele care ar trebui luate in calcul la referendum - cat de mare e miza

"Mentalitatea lui Boris Johnson creeaza si mai multe probleme", sustine actorul intr-o inregistrare postata pe Facebook. "Activitatile organizatiilor in care se afla, pe care le sprijina, creeaza aceste probleme. Boris Johnson creste (indivizi precum - n. red.) John Jihadistul. Este o masina de creat teroristi ca John Jihadistul", a conchis el.

Cum actorul indeamna la o privire in profunzime a problemei, pentru a gasi radacina sa, fanii ii raspund prompt: "Limiteaza-te la a tipa in strada, nu ai idee despre ce vorbesti din turnul tau liberal de fildes".

Altii il indeamna sa mearga la psiholog si sa mai faca un pic de yoga, pentru a vedea "lumina". "Te iubesc, Russel, dar iepurasii pufosi nu vor aduce pacea mondiala", ii transmite altcineva.

Si mai vehementa este o alta internauta, care comenteaza pe pagina de Facebook a lui Russel Brand: "Serios? Simte-te liber sa stai la masa si sa vorbesti despre pace cu Statul Islamic. Acesta omoara copii doar pentru ca asculta muzica pop".

Anul trecut, actorul afirma ca "societatea britanica corupta" este de vina pentru specimene ca Jihadistul John, pentru ca ele devin niste teroristi care executa oameni.

Boris Johnson is a jihadi machine

Posted by Russell Brand on 21 Februarie 2016

Liderii europeni au convenit vineri seara sa acorde Marii Britanii un "statul special" in UE, incercand astfel sa previna un eventual Brexit.

Premierul britanic David Cameron a avut nevoie de mai mult de 24 de ore de negocieri intense la Bruxelles pentru a-i convinge pe ceilalti lideri europeni sa ii accepte conditiile.

Intelegerea de vineri ar trebui sa il ajute pe Cameron sa ii convinga pe britanici sa voteze pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana. Un referendum pe aceasta tema a fost anuntat pentru 23 iunie.

Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Firea, încrezătoare că va câștiga Primăria Capitalei: ”Bucureștiul arată mult mai rău decât acum 4 ani”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată "mult mai rău decât acum patru ani"....
#Russel Brand Boris Johnson, #Russel Brand Vrexit, #Russel Brand John Jihadistul, #Russel Brand teroristi , #Marea Britanie