Cum se apara METROREX in cazul crimei de la Dristor 1! De ce nu au oprit-o pe Magdalena Serban dupa tentativa de crima de la Costin Georgian: "E un caz minor"

Sursa: Cancan
Joi, 14 Decembrie 2017, ora 18:20
53 citiri
Ion Radoi, seful Uniunii Sindicatelor Libere de la Metrou, sustine ca din cauza lipsa de personal nu exista persoane care sa monitorizeze in timp real camerele de filmat de la metrou.

"Din pacate, un om a intors putin pe dos situatia fata de o institutie care este destul de stabila si care asigura transportul a 6-7000 de persoane. Cu siguranta, altfel nu ar fi putut fi identificata acea persoana. Da, exista o persoana care se uita in timp real la camerele de luat vederi. nu acolo e problema, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.