Eniko Szilagyi a fost una dintre cele mai frumoase si mai iubite actrite, in anii '80, dar acum... NIMENI n-o mai vrea in Romania!

Sursa: Libertatea
Sambata, 05 Martie 2016, ora 23:00
186 citiri
Eniko Szilagyi le poate suna necunoscut tinerilor, dar romanii trecuti de 40 de ani leaga acest nume de un chip frumos, admirat in filme si in piese de teatru. Actrita de origine maghiara, nascuta la Cluj pe 19 februarie 1952, a fost una dintre cele mai indragite artiste ale anilor '80 si una dintre cele mai seducatoare aparitii de pe micul ecran. A jucat in "Bietul Ioanide", "Steaua fara nume", "Iancu Jianu haiducul", "Misterele Bucurestilor", "Domnisoara Aurica" si "Ultima noapte de dragoste", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.