Mesajul transmis de Andreea Balan dupa ce s-a spus ca s-a impacat cu Keo. Artista o pune la punct pe Misty. "Le sfatuiesc sa taca si sa ramana in anonimat"

Sursa: Libertatea
Marti, 12 Mai 2020, ora 11:17
49 citiri
"Vreau sa dezmint ceva ce a aparut astazi in presa, cum ca eu as vrea sa ma impac cu un fost iubit. Nu, nu vreau sa sa ma impac cu nimeni din trecutul meu. Odata ce un capitol este incheiat, este bine incheiat si nu ma reintorc acolo.
Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu inseamna ca nu pot sa apreciez o reprezentatie muzicala, daca imi place, pentru ca sunt artist.
Iar persoanelor care vor sa isi faca reclama pe spatele meu, le sfatuiesc sa taca si sa ramana in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.