Anunt de ultima ora al lui Hagi: a venit oferta oficiala pentru Eric! + FOTO: primele imagini din cantonament cu inlocuitorul brazilianului

Sambata, 13 Ianuarie 2018, ora 20:12
20 citiri
Viitorul a anuntat oficial ca-l lasa pe Eric de Oliveira (32 de ani) sa se transfere in aceasta iarna, informatie oferita in exclusivitate de GSP.ro in cursul zilei de astazi.

Clubul patronat si antrenat de Gica Hagi a emis in aceasta seara un comunicat de presa in care anunta ca si-a dat acordul ca jucatorul sa plece, insa n-a dat detalii legate de viitorul club al lui Eric.

"FC Viitorul anunta ca jucatorul Eric de Oliveira a primit o oferta si are acceptul clubului de a-si negocia un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.