Avertisment pentru Emil Boc, legat de metrou? Ministru: "O sa merg in septembrie sa vad daca avem santierul. PNRR nu ne asteapta, anul 2026 este dupa usa"

Joi, 28 Martie 2024, ora 22:36
84 citiri
Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a declarat joi ca toata lumea il intreaba de metroul de la Cluj, si ar vrea sa il intrebe si pe domnul primar.
Ministrul a precizat ca prin septembrie o sa mearga si el la Cluj ca sa vada daca avem santierul, daca s-au inceput lucrarile, pentru ca PNRR nu ne asteapta, anul 2026 este dupa usa, transmite News.ro.

Ministrul Investitiilor a fost intrebat la Prima News daca se va construi metroul la Cluj. "Toata lumea ma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.