Cluj: Nevaccinatii privesc prin gard Targul de Craciun, cu copiii de mana, "explicandu-le, ca nu pot sa ajunga la casuta lui Mos Craciun"

Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 14:37
62 citiri
Clujenii nevaccinati nu sunt de acord cu faptul ca intrarea la Targul de Craciun se poate face doar pe baza certificatului verde. Acestia incearca sa-l sensibilizeze pe Boc, astfel incat sa renunte la idee, invocand motive precum tristetea celor mici si dorinta acestora de a ajunge la casuta lui Mos Craciun.

"As mai vrea sa va rog, sa eliminati situatia de la Targul de Craciun, o adevarata batjocura la adresa clujenilor, care stateau in afara targului cu copiii de mana, explicandu-le, ca nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.