Mesajul dur al unui bucurestean care a comparat Untold cu Saga si pe Boc cu Nicusor Dan. "Nu e posibil sa iei asa decizii stupide si sa dai un oras peste cap"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Septembrie 2021, ora 12:27
41 citiri
Un bucurestean care a fost prezent la Saga, festival organizat in acest weekend in Capitala, a comparat acest eveniment cu Untold. Un bucurestean si-a spus nemultumirea pe contul personal de Facebook si il considera principal vinovat pe Nicusor Dan, dupa ce o buna parte a Capitalei a fost blocata de Saga, festival care a avut loc in weekend la Romaero, scrie Monitorul de Cluj.
"Nicusor Dan, ai pierdut votul meu forever chiar si in cazul in care as avea de ales intre tine si Firea peste 3 ani. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.