Ministrul Sanatatii, la Cluj, in ziua in care Clujul depaseste 300 de cazuri noi de infectie cu coronavirus intr-o zi: "aceasta pandemie nu se transeaza la spital"

Miercuri, 21 Octombrie 2020, ora 22:05
39 citiri
Ministrul Sanatatii a venit azi la Cluj ca sa vada cum se lupta cu pandemia, in ziua in care in judet a fost depasit numarul de 300 de cazuri noi intr-o singura zi iar Clujul are cea mai mare rata de infectie la mia de locuitori din tara, dupa Alba si Bucuresti.

"Am venit si la Cluj, am fost la Targu Mures, voi merge la Brasov si Sibiu, ca sa vad capacitatea de raspuns si pentru a evalua posibilitatea extinderii numarului de paturi la ATI", a spus el dupa o vizita la spitalul de boli ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.