Primarul achitat definitiv, dupa ce Livia Stanciu l-a bagat nevinovat in puscarie: "Sunt singurul din Europa, voi da in judecata statul roman, vinovatii vor plati"

Sursa: Gazeta de Cluj
Miercuri, 31 Octombrie 2018, ora 18:35
103 citiri
Un primar din Romania a fost achitat definitiv intr-un dosar de coruptie, dupa ce a fost condamnat, a facut inchisoare, iar dupa eliberare a mers la CEDO si a obtinut posibilitatea de a se rejudeca aceasta cauza la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Este o premiera nationala.

Mircia Gutau, primarul aflat la al treilea mandat in Ramnicu Valcea, acum din partea PER, a fost acuzat in 2006 ca a cerut mita pentru eliberarea unui certificat de urbanism. A fost condamnat definitiv in 2010 si a ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.