Laurentiu Dologa

Colaborator

Laurentiu Dologa

Articole: 316

Comentarii: 3599

Publica din: 26.06.2010

Castigator
Despre mine

Curiozitatea este una din trasaturile care m-au definit de la bun inceput, mereu am cautat raspunsuri la intrebari pe care nu le stiam si imi simt eforturile rasplatite atunci cand aflu ceva nou sau inedit.

De aceea, consider ca istoria noastra merita cercetata mai atent, mereu gasesti lucruri surprinzatoare care nu le-ai afla in mod normal. Acesta este unul din motivele pentru care m-am simtit impulsionat sa incep sa scriu pentru Ziare.com.

In afara de aceasta, anii de comunism si promisiunile desarte ale politicienilor dupa Revolutie au facut deja prea multe pagube zdruncinand increderea in noi insine si in capacitatea noastra sa schimbam ceva. Trebuie sa ne amintim ca am avut momente cu adevarat inaltatoare in trecutul nostru si nu meritam sa ne tratam sau sa fim tratati de ceilalti drept inferiori.

 

Educatie


In prezent sunt student al Facultatii de Istorie, in cadrul Universitatii Bucuresti.
Licentiat in Afaceri Internationale cu lucrarea „Perspectivele asistentei financiare internationale pentru dezvoltare”, obtinand note maxime in cadrul examenului oral, dar si scris.
Absolvent al Colegiului National „Ion luca Caragiale”.

Viata personala


M-am nascut in Bucuresti cu patru luni inainte de inceperea Revolutiei. Parintii mei, la fel ca multi altii din generatia lor, s-au dezlipit de vatra satului pentru a imi oferi o sansa la un trai decent in capitala tarii. Inca imi povestesc cat de grele au fost acele vremuri.

 

"Cea mai grea provocare a istoriei este recuperarea trecutului si introducerea lui in prezent."

Laurentiu Dologa

Fotografia preferata
H R Giger Birth Machine Babies

H R Giger Birth Machine Babies