PMP DOLJ:PROF.UNIV.DR. MIHAIL CRISTIAN NEGULESCU ESTE CANDIDATUL PMP LA FUNCEsIA DE PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDEEsEAN ADMINISTRATIV DOLJ

Marti, 10 Martie 2020, ora 02:06
103 citiri
Deputat Ion Cupa, presedinte PMP Dolj: "Alaturi de validarea prin vot a candidatului nostru pentru functia de presedinte al CJ Dolj, am validat, de asemenea prin vot, alte 12 candidaturi PMP pentru functiile de primari din judet"

Consiliul Executiv Judetean al PMP Dolj continua procesul de selectie si validare al candidaturilor pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an.

In sedinta din 5 martie 2020 a CEJ PMP Dolj au fost validate alte 17 candidaturi PMP pentru functiile de primari. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.