Ultima victimă a unor criminali în serie, căutată după 60 de ani. Cadavrele au fost îngropate în sensul unei svastici

Duminica, 02 Octombrie 2022, ora 12:49
3714 citiri
Ultima victimă a unor criminali în serie, căutată după 60 de ani. Cadavrele au fost îngropate în sensul unei svastici
Ian Brady și Mira Hindley FOTO Daily Mail

O serie de crime brutale care au avut loc în Anglia între 1963 și 1965 încă bântuie publicul britanic. Maniacul Ian Brady și partenera sa Mira Hindley au ucis cinci copii, care aveau între 10 și 17 ani.

Acest caz a fost numit „Omoruri în mlaștini” deoarece trei victime au fost găsite într-o zonă mlăștinoasă. Cadavrul ultimei victime nedescoperite, Keith Bennett, încă se credea că se afla acolo. Detectivul amator Russell Edwards a început din nou să caute victimele infamului maniac englez și a făcut o descoperire uluitoare. Poliția excavează în prezent locul celor mai importante crime din Marea Britanie, sperâny că trupul lui Keith Bennett va fi găsit, scrie Daily Mail.

Russell Edwards avea doar 21 de ani când a început să găsească victimele lui Ian Brady în 1987.

Recent, un detectiv amator a făcut o nouă descoperire, determinând poliția să înceapă o nouă căutare a ultimului cadavru nedescoperit.

Edwards crede că Brady a planificat cu atenție locul în care își îngropa victimele pentru că a vrut să creeze forma unei svastici naziste. Obsedat de nazism, Brady a adunat suveniruri germane din cel de-al doilea război mondial și a citit în mod repetat Mein Kampf al lui Hitler.

Potrivit lui Edwards, Brady a plasat în mod deliberat mormintele astfel încât să compună forma svasticii. El a așezat cadavrele fetelor, Pauline Reid, în vârstă de 16 ani, și Leslie Ann Downey, în vârstă de 10 ani, pe de o parte, iar trupurile băieților, John Kilbride în vârstă de 12 ani și Keith Bennett, pe de altă parte.

Datorită acestei presupuneri, Edwards a determinat locul unde ar trebui căutat cadavrul lui Keith Bennett.

O nouă analiză chimică a solului, efectuată de experți, a arătat că oasele umane pot fi într-adevăr găsite în locul indicat.

Împreună cu poliția, Edwards a început săpături și a descoperit craniul unui copil care avea probabil 12 ani, la fel ca Keith Bennett. Căutarea se concentrează acum pe găsirea altor rămășițe ale copilului.

Lângă craniu au fost găsite și resturi de țesătură, care ar fi putut face parte din hainele copilului ucis. În prezent, probe de țesut și ADN extrase din craniu au fost trimise pentru analiză. Și dacă va confirma că rămășițele umane îi aparțin lui Keith Bennett, va însemna că un alt mister în cazul crimelor în serie va fi rezolvat.

În ciuda uciderii brutale a cinci copii, Ian Brady și Miri Gindy au fost condamnați la închisoare pe viață în 1966. Femeia a murit în închisoare la vârsta de 60 de ani în 2002. Brady a fost găsit vinovat și în 1985 a fost transferat într-o închisoare specială pentru astfel de infractori, unde a murit în 2017.

Marea Britanie vrea un sistem de apărare de tipul ”Iron Dome”. Șefii armatei discută modalități de apărare în fața Chinei și Rusiei
Marea Britanie vrea un sistem de apărare de tipul ”Iron Dome”. Șefii armatei discută modalități de apărare în fața Chinei și Rusiei
Oficialii britanici din domeniul apărării discută despre dezvoltarea unui sistem de apărare antirachetă „Iron Dome”, a declarat șeful forțelor armate. Amiralul Sir Tony Radakin, șeful...
Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Jurnalistul BBC Jonathan Beale a declarat că următorul pachet de ajutor acordat Ucrainei de către Marea Britanie include bombe Paveway. Recent, astfel de arme au fost folosite împotriva...
#criminali, #serie, #Marea Britanie, #cautare, #victima, #Svastica , #Marea Britanie